سرانجام سیم کارت برای توریستهای خارجی به کجا رسید؟

سرانجام سیم کارت برای توریستهای خارجی به کجا رسید؟

به گزارش لباس نو، اختصاص سیم کارتی خاص برای توریستهای خارجی در کشور موضوعی بود که اواخر سال قبل عنوان شد و طبق گفته وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رایزنی های لازم در این حوزه انجام شده است.



به گزارش لباس نو به نقل از ایسنا، مبحث اختصاص سیمکارت به گردشگران طی سالهای گذشته هم مطرح شده بود؛ در رابطه با این نوع سیمکارت ها و تفاوت شان با سیمکارت های معمولی گفته شده بود این سیمکارت به دو زبان انگلیسی و عربی اطلاعات در ارتباط با جاذبه های گردشگری ایران را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد، به اینترنت دسترسی ساده تری دارد و دارای مالتی مدیا، GPS و با قابلیت یک Handbook است.

حال با گذشت چندین سال، اواخر سال ۱۴۰۱ بحث عرضه سیم کارتی خاص به گردشگران برای دسترسی بهتر به بعضی از پلتفرم های خارجی، باردیگر مطرح و باآنکه در ابتدا از جانب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام گردید این مورد صرفاً درحد پیشنهاد بوده و در رابطه با آن هنوز تصمیم گیری نشده است.

این وزارت خانه در همان زمان مطرح شدن این درخواست پاسخ داد و اظهار داشت: میزان نصب و استفاده پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی داخلی در بین کاربران ایرانی همچنان رو به گسترش است؛ اما برای توریستهای خارجی که مدت کوتاهی به ایران سفر می کنند و دایره ارتباطات آنها با هموطنان خودشان در سکوهایی است که مطابق مقررات داخلی ما، آن سکوها گرفتار محدودیت هایی است، درخواست هایی مطرح گردیده است که سیمکارت های گردشگریِ زمان دار که تفاوت آن دسترسی به چند سکوی خاص است، اختصاص داده و بعد از خروج گردشگر، آن سیمکارت منقضی شود. سیمکارت گردشگری خارجی هنوز در حد پیشنهاد است و در رابطه با آن تصمیم گیری نشده است.

در این راستا، عزت الله ضرغامی- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی- بعد از حواشی پیش آمده اعلام نمود عرضه سیمکارت بدون فیلتر به گرشگران پیشنهاد او بوده است و اعتقاد دارد توریستهای خارجی باید حداقل خدمات را دریافت نمایند. بعضی دوستان تحلیل می کنند که چرا توریست خارجی به ایران نمی آید که دلایلی دارد. یکی از مهم ترین نیازهای آنها اینترنت و سکوهای بین المللی و خارجی است.

او تاکید کرد: ازاین رو از وزیر ارتباطات خواستم امکانی برای توریستهای خارجی فراهم گردد تا آنها با استفاده از سکوهای بین المللی بتوانند نیازهای خودرا رفع کنند. ان شاء الله سکوهای داخلی ما هم بتوانند در سطح بین المللی فعال شوند.

موضوعی که معاون گردشگری هم به آن اشاره نمود و گفت فعالان حوزه گردشگری همچون دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان گردشگری به واسطه ایفای وظیفه و نوع شغلشان باید بتوانند از شبکه های اجتماعی خارجی استفاده نمایند و با مخاطبان خود که در خارج از کشور حضور دارند ارتباط بگیرند.

او همینطور به این نکته اشاره نمود که تمامی زحماتی که در حوزه شبکه های اجتماعی ایرانی انجام شده قابل تقدیر است، اما هنوز ضریب نفوذ این شبکه ها به اندازه ای نیست که توریستهای خارجی که بطور موقت در داخل کشور حضور دارند از آنها استفاده نمایند. به همین جهت یکی از دو پیشنهادی که در جلسات بخش خصوصی به ما منعکس می شد، فراهم شدن اینترنت مناسب برای ایفای نقش شغلی دفاتر خدمات مسافرتی با شرکای خارج از کشور خودشان بود. درست همانند نمونه هایی که برای بعضی از مشاغل بوجود آمده است.

در نهایت وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چندی قبل در رابطه با این مورد اظهار نمود: ما رایزنی هایی را انجام می دهیم و من ششم اردیبهشت ماه در دولت گزارشی را در این رابطه ارائه کردم و امیدوارم رایزنی هایی که در قسمت های مختلف بخصوص در دستگاه دیپلماسی صورت می گیرد به سمتی برود که این مشکل برطر ف شود. ما هم چنان معتقدیم که باید سیمکارت مناسب برای رفع نیاز گردشگران تامین گردد و این کار استدلال دارد نه تنها برای آنها (گردشگران خارجی) بلکه برای مجموعه های اصلی در کشور که خدمات مسافری می دهند باید این ظرفیت برای آنها فراهم گردد.

بر این اساس پس از پیشنهادی که وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه کرده است، مبحث در کمیته های مربوطه که مسئول رسیدگی به این مورد هستند بررسی شده و تا حد زیادی مورد تصویب قرار گرفته و ابراز امیدواری شده که طی روزهای آینده که نتیجه اعلام می شود بتوان این امکان را برای گردشگران فراهم نمود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری می گوید می توانند پیام رسان های داخلی را برای ایرانیانی که خارج از کشور می روند و یا برای توریستهای خارجی توجیه و سفارش کنند ولی تا وقتی که این برنامه ها تعمیم پیدا کند و عادت شود، احتیاج به زمان دارند و اینها حداقل خدمات اولیه است که باید در اختیار توریست خارجی قرار گیرد و اگر فراهم نشود نمی توان انتظار رونق گردشگری را داشت.

درحال حاضر خبر رسمی و جدیدی در رابطه با نحوه عرضه و جزئیات عرضه سیمکارت به توریستهای خارجی از جانب وزارت ارتباطات و نهادهای رسمی دیگر اعلام نشده است اما طبق اطلاعات کلی، این سیمکارت ها امکان دارد در مکان هایی که گردشگر ها حضور دارند مانند فرودگاه به آنها ارائه شود.





منبع:

1402/02/18
23:29:41
5.0 / 5
814
تگهای خبر: اینترنت , خدمات , سفر , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لباس نو