در گزارش لباس نو عنوان شد:
واردات تجهیزات پزشكی موقتی است
به گزارش لباس نو قائم مقام وزیر صمت با تاكید بر اینكه واردات تجهیزات پزشكی موقتی بوده، از بسیج تمامی امكانات داخلی برای تولید ماسك و لباس پزشكی آگاهی داد و اظهار داشت: گمرك محموله ها را در كمتر از 2ساعت ترخیص می كند.
حسین مدرس خیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بسیج همه امكانات داخلی برای تولید ماسك، لباس پزشكی و الكل مورد نیاز تولید محلول و ژل ضدعفونی كننده آگاهی داد و اظهار داشت: واردات محموله های ماسك و تجهیزات پزشكی موقعی است و تكیه گاه اصلی و برنامه ریزی بلندمدت وزارت صنعت، معدن و تجارت بعنوان مسئول لجستیك اقلام و تجهیزات پزشكی، بر به كارگیری ظرفیت های تولید داخلی است.
واردات ماسك و تجهیزات پزشكی موقتی است
وی از واردات ۱۰ میلیون لیتر الكل با همكاری كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ایام آینده آگاهی داد و اضافه كرد: پس به تناسب افزایش تولید داخلی، واردات كاهش یافته و به تدریج متوقف خواهد شد.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازدید از یك واحد تولیدی ماسك در شهرك نصیرآباد استان تهران اضافه كرد: مشابه این كارخانه، سه واحد بزرگ تولیدی پوشاك، تمام امكانات خودرا در اختیار تولید ماسك قرار داده اند و بر این اساس، این واحد تولیدی روزانه ۱۰۰ هزار ماسك تولید می كند؛ ضمن اینكه اگر نیروی انسانی ماهر و تجهیزات در اختیار آن قرار گیرد، حتما تولید خودرا به دو برابر افزایش خواهد داد؛ این در شرایطی است كه مشابه این واحد تولیدی، دو واحد بزرگ در كمال آباد و كهریزك فعال شده اند.
وی از فعال سازی ۳۰ كارگاه كوچك تولیدی ماسك و لباس پزشكی در استان تهران آگاهی داد و اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام تلاش خودرا به كار گرفته تا با استفاده از حداكثر ظرفیت تولید داخلی، نیازهای كادر درمانی كشور و مردم را در داروخانه ها و شبكه های منتخب مورد تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی تامین نماید. این در حالیست كه در سراسر كشور نیز هر واحد تولیدی پوشاك، خیاط خانه و یا تولید البسه وجود دارد كه قابلیت تبدیل خطوط تولیدی خودرا به ماسك دارد، بدون ستاندن مجوز، می تواند شروع به فعالیت نماید.
واردات و ساخت داخلی همزمان دستگاههای تولید ماسك
مدرس خیابانی از ساخت ماشین آلات تولید ماسك در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: كارخانجات تولیدی، مبادرت به ساخت دستگاه تولید ماسك كرده اند و امیدواریم بتوانیم ظرفیت تولید ماسك صنعتی و كارخانه ای را به سرعت افزیش داده و به دوبرابر برسانیم؛ این در شرایطی است كه ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) نیز ماشین آلات تولید ماسك را به كشور وارد و به كارگیری كرده است تا به زودی، شاهد تامین ماسك مورد نیاز همه شبكه های توزیع شامل بیمارستانی و كادر درمانی و نیز داروخانه ای و سایر بخش های مصرفی باشیم.
وی با تقدیر از تلاش شبانه روزی رئیس و اعضای اتاق اصناف تهران، گفت: ستاد مقابله با كرونا در وزارت صنعت، معدن و تجارت این اختیار را به اتاق اصناف تهران داده تا علاوه بر اینكه ماسك های تولیدی در كارگاههای صنفی را علاوه بر عرضه در داروخانه های كشور، در اختیار مصرف كنندگان عمده همچون صنوفی همچون نانوایی ها، قصابی ها، خواربارفروشی ها، كشتارگاهها و كارخانجات صنعتی قرار دهد.
مدرس خیابانی اظهار داشت: برآورد ما از تولید كارگاهی ماسك روزانه دو میلیون عدد ماسك معمولی سه لایه است كه همزمان با آن، تولید ماسك پارچه ای و چندبار مصرف قابل شستشو نیز از طرف اصناف در حال انجام می باشد.
پارچه مورد نیاز تولیدكنندگان ماسك و لباس پزشكی مرتبا تامین می شود
این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره كرد: تامین پارچه مورد نیاز تولید ماسك و لباس پزشكی هم اكنون، به سرعت در حال انجام بوده و تمام توان خودرا به كار بسته ایم كه پارچه مخصوص تولید ماسك سه لایه را بوسیله كارخانجات در سراسر كشور تامین كرده و مشكلی از این بابت نداریم.
مدرس خیابانی بار دیگر اشاره كرد: واحدهای تولیدی پوشاك، برای تبدیل خطوط تولیدی خود به ماسك، نیاز به ستاندن مجوز از وزارت صنعت ندارند؛ همانطور كه واحدهای تولیدی الكل نیز نیاز به ستاندن مجوز از سازمان های صمت ندارند؛ پس برای تولید ماسك و لباس پرستاری نیاز به هیچگونه مجوزی ندارند؛ بر همین مبنا حالا ۴۰ كارخانه بزرگ فعال شده اند كه قابلیت تولید ۶۰ هزار دست لباس را دارند؛ ضمن اینكه۴۰ كارخانه صنعتی، ۴۰ هزار دست لباس در روز تولید می كنند و خط تولید خودرا از روزانه ۲۰ هزار دست به ۶۰ هزار دست رسانده اند كه به زودی تولیدات آنها دو برابر می شود.
وی اشاره كرد: تولید ماسك كارخانه ای و كارگاهی كاملا برمبنای ضوابط بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و نیز سازمان غذا و دارو صورت می گیرد؛ ماسك های تولیدی استریل شده و تامین پارچه و دوخت نیز كاملا تحت نظارت كامل این وزارتخانه قرار دارد. ضمن اینكه پارچه مخصوص تولید ماسك سه لایه نیز با نظارت وزارت بهداشت تهیه شده و تمام ضوابط مدنظر این وزارتخانه در تولید این اقلام رعایت می شود.
چهارمین محموله تجهیزات پزشكی به زمین نشست، گمرك بهتر از این نمی توانست عمل كند
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از به زمین نشستن هواپیمای حامل چهارمین محموله ماسك و تجهیزات پزشكی وارداتی آگاهی داد و اظهار داشت: امشب این محموله به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی تحویل خواهد شد كه مجموعا ظرفیتی معادل ۷۰ تن دارد.
وی با تقدیر از عملكرد بی سابقه گمرك در همكاری با وزارت صنعت بمنظور ترخیص سریع اقلام و تجهیزات پزشكی اظهار داشت: گمرك بهترین عمكرد را در این عرصه داشته و با صراحت می توان اظهار داشت كه بهتر از این نمی توانست عمل كند؛ این در شرایطی است كه ترخیص كالاها در كمتر از دو ساعت انجام می شود.
مدرس خیابانی اظهار داشت: محموله های وارداتی از طرف گمرك در كوتاه زمان و ظرف كمتر از دو ساعت، ترخیص می شود كه یك اقدام جهادی و بی نظیر از سمت گمرك است.
منبع: لباس نو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب